Logo

Indiase fabrikanten en exporteurs van handgemaakte tapijten, vloerkleden en andere vloerbedekkingen


Kwaliteit van op maat gemaakte tapijten en op maat gemaakte tapijten

Kwaliteit van op maat gemaakte tapijten: Eindelijk wordt besloten welke kwaliteit van op maat gemaakt tapijt u nodig heeft. Of u nu handgeknoopte tapijten of handgetufte tapijten nodig heeft, beide hebben een aantal eigenschappen om te bepalen. Dit betekent de dichtheid van tapijten.

Wanneer iemand vraagt ​​naar de kwaliteit van handgemaakte tapijten, betekent dat verschillende termen met het oog op verschillende soorten tapijten. In het geval van handgeknoopte tapijten worden de kwaliteiten genoemd als 9/45 kwaliteit, 10/50, 10/52, 11/55, 12/60, 13/65, 14/70 en sommige noemen dit ook 9/9, 10/10 /, 11/11, 12/12, 13/13, 14/14 en verder. In het geval van een Indo-Tibetaans handgeknoopt patroon worden de kwaliteiten echter per knoop genoemd. Dit worden 45 knopen, 60 knopen, 80 knopen, 100 knopen, 150 knopen en 200 knopen genoemd. Beide zijn met de hand geknoopt, maar verschillen in weefpatroon. Als het ontwerp matig en niet te ingewikkeld is, raden we aan om niet met de hogere knopen mee te gaan en de kosten te verhogen.

Bij handgetufte tapijten wordt de kwaliteit voornamelijk bepaald met het verbruikte garen per vierkante meter of zeg maar per vierkante meter.

In het geval van handgeweven tapijten of plat geweven tapijten / dhurries, wordt de kwaliteit bepaald met de mate van kromtrekken, nogmaals, je kunt de dichtheid zeggen.

Tapijten nadat ze zijn gemaakt, zijn eindelijk verpakt.

Klik hier om de foto van de fabricage en verpakking van tapijten te bekijken >>>>


Copyright © Global Floor Furnishers, alle rechten voorbehouden.

English Arabic Chinese Danish Dutch German Greek Hebrew Italian Japanese Korean Luxemburg Portugese French Russian Spanish Thai Turkish