Logo

Indiase fabrikanten en exporteurs van handgemaakte tapijten, vloerkleden en andere vloerbedekkingen


Productiefaciliteit en verpakking voor op maat gemaakte tapijten en op maat gemaakte tapijten

We hebben productiefaciliteiten in India voor het maken van alle soorten vloerkleden en tapijten in alle maten. Misschien heeft u de productie nodig van met de hand getufte op maat gemaakte tapijten, handgeknoopte op maat gemaakte tapijten, plat geweven dhurry, op maat gemaakte tapijten, op maat gemaakte tapijten of wat dan ook in vloerbedekkingen, noem maar op en wij zullen het maken.

Afbeelding van productie

 

Het inpakken van vloerkleden en tapijten speelt ook een belangrijke rol.

 

Global Floor Furnishers is een toonaangevende fabrikant en leverancier van op maat gemaakte tapijten in India. De op maat gemaakte tapijten en op maat gemaakte tapijten zijn het schuine tapijt van de consument. Deze tapijten en tapijten worden vervaardigd volgens de eisen van de klant. Het betekent dat de maat, het ontwerp en de kleuren van tapijten en tapijten door de klant worden gekozen. Het op maat gemaakte tapijt en het op maat gemaakte tapijt worden gepersonaliseerd volgens de wensen van de klant.Copyright © Global Floor Furnishers, alle rechten voorbehouden.

English Arabic Chinese Danish Dutch German Greek Hebrew Italian Japanese Korean Luxemburg Portugese French Russian Spanish Thai Turkish