Logo

Indiase fabrikanten en exporteurs van handgemaakte tapijten, vloerkleden en andere vloerbedekkingen


Technisch aspect voor horecakleden

Hoteltapijten of villa tapijten:

Dit segment is zeer gevoelig en vereist technisch een aantal aspecten die moeten worden overgenomen.

Meestal wordt bij horecaprojecten gevraagd naar het voetverkeer op vloerkleden, brandvertragende / vlamvertragende behandelde vloerkleden, motbestendigheid en dergelijke andere technische termen die niet vereist zijn in het geval van vloerkleden voor thuis enz.

Het voetverkeer hangt af van het soort grondstof dat gebruikt moet worden bij het maken van het vloerkleed. Ga dus niet alleen met het vloerkleed, zie ook de kwaliteit van wol of ander garen, afhankelijk van de vraag, voordat je voor de vloerkleden kiest.

Voetverkeer in het geval van residentiële tapijten is niet erg belangrijk omdat u er een in uw huis heeft, maar wanneer we praten voor de projecten van hotels, feestzalen, villa's, lobby en dergelijke andere plaatsen, waar het aantal voet stappen, per dag zijn meer dan normaal. In sommige gevallen waar de tapijten in hotelkamers worden gelegd, wordt het voetverkeer als medium / gemiddeld laag beschouwd, omdat het betreden van tapijten niet hoog is.

We krijgen onze productcontrole bij het geautoriseerde overheidsinstituut, dat specificeert volgens welke norm de tapijten zijn, of tapijten voor druk verkeer zijn? Of tapijten voor gemiddeld verkeer zijn of dat de tapijten voor weinig verkeer zijn.

Wat betreft brandvertragend / vlamvertragend, we hebben enkele chemicaliën die op de tapijten zijn behandeld om ze brandvertragend / brandvertragend te maken. Er zijn verschillende soorten codes voor brandvertragende tapijten. We zijn geslaagd voor de EERSTE KLASSE TEST, in het geval van tapijten behandeld met BRANDVERTRAGEND.

Motten proofing op tapijten wordt gedaan, wanneer daarom wordt gevraagd, zoals elke extra functie in tapijten kost.
 

 

Copyright © Global Floor Furnishers, alle rechten voorbehouden.

English Arabic Chinese Danish Dutch German Greek Hebrew Italian Japanese Korean Luxemburg Portugese French Russian Spanish Thai Turkish