Logo

Indiase fabrikanten en exporteurs van handgemaakte tapijten, vloerkleden en andere vloerbedekkingen


Grootte en vorm van op maat gemaakte tapijten

Maat van op maat gemaakte tapijten: Wanneer u zegt dat u een specifieke maat vloerkleden nodig heeft, zijn dit tapijten op maat. Deze plaats kan uw woonkamer, slaapkamer, lobby, feestzaal zijn, of voor appartementen / villa's, waar dan ook. Zoals u op maat gemaakte pakken krijgt, gemaakt volgens uw lichaamsstructuur, maken we op maat gemaakte tapijten volgens de door u opgegeven maat van uw plaats.

Vorm van op maat gemaakte tapijten: De normale vorm van tapijten zijn rechthoekige tapijten, ronde tapijten, ovale vloerkleden, achthoekige vloerkleden, vloerkleden met een willekeurige vorm, vloerkleden in welke vorm dan ook, welke vorm u ook nodig heeft, zelfs een vloerkleed met een abstracte vorm, we kunnen hetzelfde voor u laten maken. Er kunnen verschillende vormen van op maat gemaakte tapijten worden gemaakt. Dit omvat ook lopers voor lobby's, trappen, oneven maten, tapijten in banketzalen en nog veel meer.

U kunt onder vermeld zien dat hoe een enkel ontwerp is gemaakt en getransformeerd in verschillende vormen van tapijten. Hetzelfde ontwerp is getransformeerd en gemaakt als vloerkleed in achthoekige vorm, op dezelfde manier rechthoekig vloerkleed, rond vloerkleed, ontwerp gemaakt om te zien hoe het eruit zal zien in loper, vierkant vloerkleed of driehoek of een andere vreemde vorm.

Het doel om u deze foto's te laten zien, is ervoor te zorgen dat u weet wat we kunnen en op welke manier. Dus als je een ontwerp nodig hebt om een ​​set te maken, zoals een ontwerp met een rechthoekig vloerkleed voor kamers en hetzelfde ontwerp voor lobby, kan hetzelfde eenvoudig worden gemaakt.

Voorbeeld van ontwerp en kleur gegeven door klant en we hebben een tapijt gemaakt:


Copyright © Global Floor Furnishers, alle rechten voorbehouden.

English Arabic Chinese Danish Dutch German Greek Hebrew Italian Japanese Korean Luxemburg Portugese French Russian Spanish Thai Turkish